top of page

Vilka är Stella Polaris?

Grunden för Stella Polaris kommer från Polstjernan Antiques med över 40 års erfarenhet som internationell antikhandlare, startade vi en filial som riktar sig mot Homestyling. Efterfrågan för våra tjänster blev till slut så stor att vi nu är en av de mest eftertraktade aktörerna inom området med tillgång till de absolut bästa objekten.

Vi samarbetar uteslutande med de bästa mäklarna och fastighetsutvecklarna i Stockholms innerstad och har som princip att sällan ta uppdrag utanför denna region.

Vårt arbetssätt och  höga grad av selektiviteten av projekt

Stella Polaris har en mycket specifik målsättning - vi strävar inte efter att vara en aktör för alla. Istället väljer vi noggrant ut våra uppdrag och behandlar dem med den högsta vördnaden för att kunna leverera de bästa resultaten för våra samarbetspartners.

Vi tillämpar en individuell prissättning för varje objekt och har tillgång till produkter med högt monetärt värde. Detta innebär att vi kanske inte är den billigaste aktören på marknaden, men vi kan garantera att vi kommer att leverera det bästa slutpriset i samarbete med din valda mäklare.

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa just dig att uppnå dina fastighetsmål på ett professionellt och effektivt sätt.

bottom of page